Prohit d.o.o. | Tržaška cesta 37A | 2000 Maribor | Slovenija

02 555 20 30

terjatve@prohit.si

Prohit d.o.o. | Tržaška cesta 37A | 2000 Maribor | Slovenija

Pravilnik o zasebnosti

Nazadnje posodobljeno dne 25. mar. 2024

Datum začetka veljavnosti: 25. mar. 2024

Ta Pravilnik o zasebnosti opisuje politike podjetja Prohit d.o.o., Tržaška cesta 37a, Podravska 2000, Slovenija, e-pošta: terjatve@prohit.si, telefon: +38625552030, v zvezi z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov, ki jih zbiramo, ko uporabljate našo spletno stran (https://prohit.si) (»Storitev«). Z dostopom ali uporabo Storitve soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov v skladu s tem Pravilnikom o zasebnosti. Če se s tem ne strinjate, prosimo, da ne dostopate ali ne uporabljate Storitve. Ta Pravilnik o zasebnosti lahko kadarkoli spremenimo brez predhodnega obvestila in bomo spremenjeni Pravilnik objavili na Storitvi. Spremenjeni pravilnik bo začel veljati 180 dni po objavi na Storitvi, vaš nadaljnji dostop ali uporaba Storitve po tem času pa bo pomenila sprejetje spremenjenega Pravilnika o zasebnosti. Zato priporočamo, da to stran redno pregledujete.

Zbiranje podatkov: 

Zbirali in obdelovali bomo naslednje osebne podatke o vas:

   

   • Ime

   • Elektronski naslov

   • Mobilna številka

  • Naslov
   
  Uporaba vaših podatkov: 

  Informacije, ki jih zbiramo o vas, bomo uporabili za naslednje namene:

    

   • Podpora Če želimo vaše podatke uporabiti za kakršen koli drug namen, vas bomo zaprosili za soglasje in vaše podatke bomo uporabili le ob vašem soglasju, nato pa samo za namen(e), za katere ste dali soglasje, razen če smo s tem obvezani po zakonu.
    
   Deljenje vaših podatkov: 

   Vaših osebnih podatkov ne bomo prenašali tretjim osebam brez vašega soglasja, razen v omejenih okoliščinah, kot je opisano spodaj:

     

    • Analitika Zahtevamo, da takšne tretje osebe vaše osebne podatke uporabljajo samo za namen, za katerega so bili preneseni, in jih ne hranijo dlje, kot je potrebno za izpolnitev tega namena. Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tudi za naslednje: (1) za skladnost z veljavnim zakonom, predpisom, sodnim nalogom ali drugim pravnim postopkom; (2) za uveljavljanje vaših dogovorov z nami, vključno s tem Pravilnikom o zasebnosti; ali (3) za odziv na zahtevke, da vaša uporaba Storitve krši pravice tretjih oseb. Če je Storitev ali naše podjetje združeno ali prevzeto s drugim podjetjem, bodo vaši podatki ena od sredstev, ki se prenesejo novemu lastniku.
     
    Hranjenje vaših podatkov: 
     

    Vaše osebne podatke bomo zadržali pri nas 5 let ali tako dolgo, kot jih potrebujemo za izpolnitev namenov, za katere so bili zbrani, kot je podrobneje opisano v tem Pravilniku o zasebnosti. Morda bomo morali določene podatke hraniti dlje, na primer za vodenje evidenc/poročanje v skladu z veljavnim zakonom ali iz drugih legitimnih razlogov, kot so uveljavljanje pravnih pravic, preprečevanje goljufij itd. Ostanejo lahko tudi anonimne informacije in agregirane informacije, ki vas ne identificirajo (neposredno ali posredno), lahko shranjene za nedoločen čas.

    Vaše pravice: 

    Odvisno od veljavne zakonodaje imate morda pravico dostopati do svojih osebnih podatkov, jih popraviti ali izbrisati ali prejeti kopijo svojih osebnih podatkov, omejiti ali ugovarjati aktivni obdelavi vaših podatkov, nas prositi, da delimo (portiramo) vaše osebne podatke drugi entiteti, prekličete vsako soglasje, ki ste ga dali za obdelavo vaših podatkov, pravico do vložitve pritožbe pri pristojnem organu in druge pravice, ki so lahko relevantne v skladu z veljavnimi zakoni. Za uveljavljanje teh pravic nam lahko pišete na terjatve@prohit.si. Odgovorili vam bomo v skladu z veljavno zakonodajo. Bodite pozorni, da če nam ne dovolite zbiranja ali obdelave zahtevanih osebnih podatkov ali prekličete soglasje za obdelavo teh podatkov za zahtevane namene, morda ne boste mogli dostopati ali uporabljati storitev, za katere so bili zahtevani vaši podatki.

    Piškotki itd.: 

    Za več informacij o tem, kako uporabljamo te tehnologije sledenja in vaše možnosti v zvezi s temi, se obrnite na naš Pravilnik o piškotkih.

    Varnost: 

    Varnost vaših podatkov je pomembna za nas in uporabili bomo razumne varnostne ukrepe, da preprečimo izgubo, zlorabo ali nepooblaščeno spreminjanje vaših podatkov pod našim nadzorom. Kljub temu, glede na prirojene tveganja, ne moremo zagotoviti absolutne varnosti, zato ne moremo zagotoviti ali jamčiti varnosti kakršnih koli podatkov, ki nam jih posredujete, in to počnete na lastno odgovornost.

    Povezave do tretjih strani in uporaba vaših podatkov: 

    Naša Storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Ta Pravilnik o zasebnosti ne obravnava pravilnikov o zasebnosti in drugih praks katere koli tretje osebe, vključno z vsako tretjo osebo, ki upravlja katero koli spletno mesto ali storitev, do katerega je mogoče dostopati prek povezave na Storitev. Močno vam priporočamo, da pregledate pravilnik o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete. Nimamo nadzora nad in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse katerih koli spletnih mest ali storitev tretjih oseb.

    Pravno sredstvo / varstvo podatkov: 

    Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede obdelave vaših podatkov, ki so na voljo nam, nam lahko pošljete e-pošto našemu pravno sredstvo na Prohit d.o.o., Tržaška cesta 37a, e-pošta: terjatve@prohit.si. Vaše skrbi bomo obravnavali v skladu z veljavno zakonodajo.

    PIŠITE NAM Imate vprašanje?